روستـای کـوره بـا زیـر سـاخت هـایی در قـامت یـک شهـر

ساخت وبلاگ

 

گزارش گروه اعزامی نشریه عصر اوز از روستای کوره

 روستـای کـوره بـا زیـر سـاخت هـایی در قـامت یـک شهـر

کوره ششمین روستای بخش اوز بود که قرار بود گروه اعزامی دوهفته نامه عصر اوز در آذر ماه برای گزارش به آن جا اعزام شود. هماهنگی برای اعزام به کوره  نسبت به سایر روستاها به مراتب آسان تر بود. در حاشیه ی جلسه ای که در مهر ماه در کوره برگزار شد آقای ابراهیم مختاری نایب رئیس شورای اسلامی روستا ضمن استقبال از این طرح نشریه در معرفی روستاها، آمادگی شورای روستا و دهیاری را برای همکاری در این طرح اعلام داشت.

چهارشنبه ۱۸آذر ماه، آقای مختاری با اولین زنگ، گوشی را برداشت و پس از طرح موضوع، روز شنبه ۲۱آذر ماه برای تهیه گزارش هماهنگ شد. برای هماهنگی بهتر مجددا روز جمعه ۲۰آذر ماه هماهنگی شد و مقررگردید صبح شنبه ساعت ۱۰در دفتر شورای اسلامی کوره ( جنب بانک ملی) حضور داشته باشیم.

به اتفاق همکاران: حمیرا نامدار، فائزه طیوری و مریم سمیعی راس موعد مقرر در جلو دفتر شورای اسلامی کوره بودیم که با استقبال آقای ابراهیم مختاری نایب رئیس شورا و آقای محمد رفیع انصاری دهیار روستا روبرو شدیم.

پس از حضور در دفتر شورا و مقدمات کار، اعلام کردیم کوره ششمین روستای بخش است که برای تهیه گزارش در آن حضور داریم و یک نسخه از نشریه شماره ۱۸۴که گزارش روستای گلار در آن چاپ شده بود تقدیم کردیم. تا زمان حضور امام جمعه و رئیس شورای اسلامی شهر(که پدر و پسر بودند و هردو مبتلا به سرما خوردگی بودند) از فرصت استفاده کرده و علاوه بر بازدید از نقاط مختلف روستا و ادارات و پروژه های مختلف عکس های لازم را تهیه کردیم و به دفتر شورا برگشتیم.

**بانوان اکثریت اعضای شورای اسلامی کوره را تشکیل داده اند

مختاری نایب رئیس شورا گفت: دراین مجتمع دفاتر شورای اسلامی روستا، دهیاری و دفتر شورای حل اختلاف واقع شده است که به همت خیر نیک اندیش جمال عبداله جمالی ساخته شده است. در مورد اعضای شورای کوره پرسیدیم که اکثریت اعضا با بانوان بود و خانم ها: ثریا خزرک، زهرا امینی و زهرا تقوی به اتفاق : صلاح الدین منصوری رئیس و ابراهیم مختاری نایب ریس اعضای شورای اسلامی کوره را تشکیل می دهند و هر ۳بانوی عضو شورای کوره تحصیلات لیسانس را دارا هستند. بی تردید این اتفاق و حضور بانوان در صحنه های اجتماعی و اعتماد مردم کوره به بانوان را باید به فال نیک گرفت تا علاوه بر کوره در سایر مناطق منطقه و کشور مردم بتوانند از توانمندی بانوان که نیمی از جمعیت را تشکیل می دهند بهره مند شوند.

**محمدرفیع انصاری بیش از یک دهه در مسئولیت دهیاری کوره

محمد رفیع انصاری اهل گلار با مدرک کارشناسی ارشد جغرافیا و فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی لارستان که بیش از یک دهه است مسئولیت دهیاری کوره را به عهده دارد از دیگر مسئولین کلیدی کوره بودند که دراین گزارش نهایت همکاری را با ما داشت و با توجه به حجم فعالیت های انجام شده در روستا و برنامه های در دست اجرایی که دارند عملکرد قابل دفاعی از خود نشان داده است.

**شیخ عبدالعزیز منصوری امام جمعه کوره

شیخ عبدالعزیز منصوری امام جمعه کوره که با کت و شلوار در شورا حضور یافت، در پاسخ پرسش ما درمورد این پوشش گفت: در روز جمعه با لباس روحانی در نماز جمعه حاضر می شود اما در سایر ایام هفته با لباس معمولی در روستا حاضر می شود و علاوه بر امور مربوط به امام جمعه، به امور کشاورزی و کسب و کار نیز مشغول می باشد.

شیخ منصوری می گوید: نسل روحانیت کوره از قاضی سعید منصور است که ۹۰۰سال قبل در کوره می زیسته و توسط خانواده منصوری، قضاوت، عقد و ازدواج و حل و عقد مسایل به مرور انجام می شده است. امام جمعه کوره افزود: از ۳۴سال قبل حکم امامت جمعه به وی سپرده شده است و به لطف خدا کوره از امنیت کامل و مردم با فرهنگی برخوردار است. وی به جوانان سفارش می دهد دنبال علم و تحصیل و ورزش باشند و از تحصیل گریزان نباشند زیرا شرایط و زمینه های مختلف برای آنان فراهم  است. امام جمعه به یاد می آورد در زمان تحصیل خود کتاب و وکاغذ وقلم نبوده است و دانش آموزان مجبور بودند از لوح و گچ استفاده کنند و در مکتب قرآن با نی و گچ مشق می نوشتند. در سال ۱۳۲۹که مدرسه کوره افتتاح شده است از اوز تقاضای کتاب  و کاغذ برای نوشتن می کنند و برای نوشتن مشق شب، جوهر را از گل شقایق می گرفتند.

 

**وجه تسمیه کوره

امام جمعه کوره درمورد وجه تسمیه کوره می گوید: کُوَر که جمع عربی کوره می باشد به معنای بخشی از یک منطقه یا شهری از شهرها است که اکثرا معتقدند کوره به معنای قسمتی از لارستان بزرگ بوده است. برخی نیز معتقدند اسم کوره از درخت«کور» گرفته شده است زیرا دراین منطقه این درخت زیاد بوده است.

**تاریخچه کوره

شیخ عبدالعزیز منصوری امام جمعه کوره در مورد قدمت کوره می گوید: برخی  قدمت کوره را به قبل از اسلام ارتباط می دهند و وجود دولاب دلیلی براین مدعا می دانند که این روستا قبل از اسلام آباد بوده است.

قدیمی ترین تاریخ اسلامی در کوره نیز مربوط به آرامگاه قاضی سعید منصور می باشدکه در بدو ورودی از اوز (شرق کوره) قرار دارد. وفات این روحانی در سال ۵۵۵هجری قمری یعنی حدود ۹۰۰سال قبل بوده است که اطراف آن آرامگاه نیز مقبره های دیگری وجود دارد.

مسجد شیخ مبارک نیز با سنگ نوشته ای که در آن وجود دارد حکایت از سابقه ی ۷۰۰ساله دارد و تاسیس آن در سال ۷۴۳هجری بوده است. مرحوم شیخ ابونجمی که یکی از اولیای خنج و اصالتا کاریانی بوده است در کوره به کشاورزی اشتغال داشته است و این مسجد را بنا می کند و شیخ مبارک را به عنوان مسئول مسجد و تعلیم و آموزش دروس قرآن قرار می دهد.

**برج های کوره

شیخ منصوری ادامه می دهد: در کوره ۳برج در قله های کوه قرار دارد. برج «عالم بین »از همه برج ها و تپه ها بلند تر است و افرادی که در آن می نشستند ازاین برج به عنوان ارتباط با برج های هرم ودیده بان ، بین بیغرد و گلار و برج دهکویه و کورده با استفاده از آتش و اشاره هایی که بین خودشان بوده است استفاده می کردند.

برج دوم برج «منجنیق» است که به عنوان مرکز دفاعی حکومت های وقت مورد استفاده قرار می گرفته است.

برج سوم بالای روستای کوره قرار دارد که تا ۷۰سال قبل از بالا دیده بانی می شده و صداها به بالا می رسیده و از آن بالا صداها منعکس می شده و اطلاع رسانی به روستا نیز صورت می گرفته است.

 

**آموزش در کوره

کوره اولین روستایی در بخش اوز است که صاحب مدرسه شده است. در سال ۱۳۲۸اولین دبستان توسط مرحوم احمد زینل مقیم بندر قلات ساخته شد و از سال ۱۳۲۹افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت. پس از افتتاح این دبستان ۲کلاس اول  و دوم همزمان تشکیل شد، کسانی که مکتب رفته بودند و قرآن فراگرفته بودند در کلاس دوم و کسانی که برای اولین بار آموزش یاد می گرفتند در کلاس اول ثبت نام شدند.

امروزه در کوره علاوه بر دبستان ابتدایی پسرانه و دخترانه، مقاطع راهنمایی پسرانه و دخترانه و دبیرستان پسرانه و دخترانه وجود دارد و علاوه بر دانش آموزان کوره ای دانش آموزان سایر روستاها از جمله: قلات، اسلام اباد و گلار نیز دراین مدارس درس می خوانند.

انصاری دهیار کوره تعداد  دانش آموزان مقاطع مختلف در کوره را به شرح زیر اعلام کرد:

کودکستان: ۱۳۲نفر

ابتدایی: ۱۳۶نفر

راهنمایی: ۲۴۷نفر

دبیرستان: ۲۰۰نفر

**تحصیلکردگان

کوره مانند سایر روستاهای منطقه و متناسب با جمعیت از تحصیلکردگان خوبی در مقاطع مختلف تحصیلی برخوردار است . علاوه بر مشایخ و روحانیون بزرگی  مانند: شیخ عبدالله منصوری، شیخ صالح انصاری و شیخ عبدالعزیز منصوری، اساتید دانشگاه مانند: دکتر آذر مکان در دانشگاه هرمزگان، اساتید دیگری در شیراز و اهواز و پزشکانی در خارج از کشور حضوردارند. فرزندان امام جمعه دارای کارشناسی ارشد بوده و بنا به گفته دهیار کوره بالغ بر ۱۵۰نفر در مقطع کارشناسی به بالا از مراکز اموزشی فارغ التحصیل شده اند.

**خانه های معلم

از نکات برجسته و حائز اهمیت در روستای کوره ساخت خانه معلم است که دغدغه مسئولین آموزش و پرورش و دبیران را به حداقل رسانده است. کوره دارای ۸واحد خانه معلم است که هریک داری ۱۲۰متر عرصه و ۸۰متر مربع زیر بنا با ۲اتاق خواب می باشد که با همت قطب الدین جاویدان، حاج صالح حسین عبدالغنی و شهربانو فیروزی  ساخته شده است.

**مکتب قرآن

پس از پیروزی انقلاب اسلامی با همت شیخ عبدالله منصوری  و در جوار مسجد مبارک مکتب قرآن راه اندازی شد. دراین مکتب خانه که در حال حاضر زیر نظر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی و با مدیریت حامد منصوری اداره می گردد، دروس قرآن، عقیده، تاریخ، تفسیر تدریسمی گردد و علاوه بر دروس دینی، کلاس های انگلیسی، خیاطی و در جوار آن ورزشگاه بانوان نیز دایر شده است.  در این مرکز کلاس های: آقایان و بانوان مجزاست و۴مربی مرد و ۴مربی بانو تدریس و اداره کلاس را به عهده دارند.

 

**مساجد کوره

در حال حاضر ۱۰مسجد در کوره وجود دارد که همه مساجد از جمعیت خوبی برخورداراست. نکته حائز اهمیت این که ائمه کلیه مساجد را نیروهای بومی اهل کوره تشکیل داده اند. مسجد جامع کوره که توسط حاج عبدالله عبدالغنی ساخته شده و بعدها  باز سازی شده و در حال حاضر دارای ۳طبقه: زیر زمین، همکف و اول است که هر طبق به طور متوسط گنجایش ۲۵۰۰نفر را دارد. طبقه زیر زمین برای مراسم و مناسبت ها، همکف برای نمازگزاران مرد و طبقه اول به بانوان نمازگزار اختصاص دارد.

**بهداشت و درمان

اولین مرکز بهداشتی درمانی روستای بخش اوز در کوره راه اندازی شده است.  این درمانگاه از سال ۱۳۳۹عملیات ساخت آن اغاز شده و در سال ۱۳۴۲با مساعدت حاج عبدالله عبدالغنی به بهره برداری رسیده است و در همان زمان دارای  ۲ردیف پزشک بوده است که علاوه بر بیماران کوره ، بیماران سایر روستاهای اطراف را پوشش می داده است. این درمانگاه از زمان افتتاح تا کنون چندین مرحله بهسازی شده است و در حال حاضر نیز محوطه سازی آن در دست اجرا و بازسازی اساسی است.

مرکز بهداشتی درمانی کوره در حال حاضر دارای بالغ بر ۱۵نیرو شامل: پزشک و نیروی بهداشتی درمانی دارد.

 ۳پزشک عمومی، یک دندانپزشک، ماما، پرستار، کارشناس آزمایشگاه و بهورز در بخش های مختلف این مرکز مشغول به خدمت می باشند و مردم و مسئولین کوره پیگیر شبانه روزی کردن این مرکز می باشند. این مرکز از تجهیزات درمانی خوبی بهره می برد که بعضا به تصدیق مسئولین مرکز بهداشت شهرستان فراتر از مرکز بهداشتی درمانی است.آمبولانس این مرکز توسط خیرین از کشورهای حوزه خلیج فارس خریداری شده و به درمانگاه اختصاص یافته است. مرکز بهداشتی درمانی کوره حدود ۵هزار متر مربع مساحت دارد و در مرکز روستا واقع شده و دسترسی مردم روستا به این مرکز به سهولت انجام می گیرد.

علاوه بر مرکز بهداشتی درمانی، کوره دارای خانه بهداشت نیز می باشد که در زمینه های مربوط به خود فعال است. در حیاط این مرکز، ساختمان خانه بهداشت جدید نیز در دست ساخت است که پس از تکمیل، کارکنان به این مرکز منتقل می شوند.

وجود داروخانه دکتر گلزار در درون روستا ازدیگر امتیازات روستا و مردم کوره است که دسترسی به امکانات درمانی را تسهیل می کند.

**شعرای کوره

روستای کوره از قدیم شعرای مختلف و مطرحی مانند: جمالی، کمینی، امینی ، معینی و جلال خیر الله داشته است که اشعار و رباعیات می سروده اند. رباعیات شیخ حاجی که ۵۰۰سال قبل در کوره سکونت داشته است  و اکثرا عرفانی بوده هنوز هم بین مردم رواج دارد و اکثرا آن را زمزمه می کنند.

**محصولات کوره

کوره قطب کشاورزی منطقه و بخش اوز بوده است. مهم ترین محصولات این روستا: گندم، جو، پیاز، تنباکو، کنجد و پنبه بوده است. محصولات کوره علاوه بر توزیع در منطقه به شیراز نیز صادر می شده است و در زمان قدیم حدود ۸۰روز مردم و کاروان ها برای ارسال محصولات خود به مرکز استان در رفت و آمد بوده اند. علاوه بر ارسال محصولات به مرکز استان، محصولات کشاورزی کوره به بنادر لنگه و بندر عباس و دبی نیز صادر می شده است. کوره به دلیل آب فراوان و چشمه هایی که داشته است تا سال ۱۳۲۵به روش قدیمی و با استفاده از گاو ودولچه کشاورزیمی کردند. از سال ۱۳۲۶اولین بار توسط جعفر فاروقی اوزی اولین پمپ ۲اینچی به کوره آورده شد و بر روی یکی از چاه های کشاورزی گذاشتند و کشاورزی از حالت سنتی خارج شد.پس از آقای فاروقی، مرحوم سلمانپور و سپس آقایان فریدی این روش را درکوره ادامه دادند و موجب توسعه کشاورزی در کوره شدند.

 کوره در سالیان اخیر ۱۵۰۰تن گندم مازاد بر مصرف داشته است که به شرکت های تعاونی ارسال داشته است.

در کوره علاوه بر خیابان ها و معابر اصلی، تمامی کوچه ها نیز به همت فرزندان حاج عبدالله عبدالغنی  روکش آسفالت شده است. ۳میدان اصلی در کوره ساخته شده است. میدانی در ۳راهی گلار توسط حاج حسینعلی حسن پور بیغردی ساخته شده است. میدانی در وسط روستا به نام میدان مادر که خیریه مرحوم زینب رفیعی توسط همسرش عبدالرسول رفیعی تامین اعتبار شده است و میدان فردوسی نیز در ۳راهی بیدشهر و هود که هزینه اولیه آن توسط سلمان فانی تامین اعتبار شده است و درادامه سایر مردم وخیرین همراهی نموده اند.

پروژه های عمرانی متعددی در کوره در دست اجراست که به خوبی قابل مشاهده است ازجمله: دو بانده کردن خروجی کوره به سمت غرب به طول ۹۰۰متر و به عرض ۲۴متر با مشارکت عمومی خیرین که می تواند علاوه بر کاهش خطرات جاده ای به زیبا سازی روستا نیز کمک کند.

اعضای شورا و دهیار بارها از مساعدت و همراهی و نفوذ کلام امام جمعه و سایر روحانیون معظم در پیگیری پروژه های مختلف روستا به نیکی یاد کردند و مراتب تقدیر و تشکر خود را ابراز داشتند.

کمربندی کوره نیز به طول ۴۷۰متر و عرض ۱۰متر زیر سازی و آسفالت شده است و خودروهای اعزامی به شیراز ازاین مسیر رفت و امد می کنند. بنا به گفته انصاری دهیار کوره، این کمربندی دوبانده است که یک باند آن اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 

**ورزشگاه و ورزش کوره

ورزشگاه کوره به مساحت حدود ۴هکتار ازامکانات خوبی برای گسترش ورزش برخورداراست. کوره اولین روستایی بود که در میان ۶روستایی که گروه اعزام شده بود، دارای زمین چمن و سکو برای تماشاگر بود. براساس برآوردی که شده سکوها گنجایش حدود ۲هزار تماشاگر را داشت. بنا به گفته دهیار کوره برای نگهداری و بهسازی ورزشگاه و زمین چمن سالیانه بالغ بر ۲۵میلیون تومان هزینه می شود.

مسجدی در ورزشگاه به نام مسجد رسول الله وجود دارد که با همت ابراهیم خسروانی ساخته شده تا جوانان علاوه بر ورزش فرایض دینی خود را به جا آورند.

فنداسیون سالن سرپوشیده به مساحت ۳۰در ۴۸متر از اعتبارات ۲درصد و نفت و گاز زده شده که مسئولین روستا امیدوارند با تامین اعتبارات دولتی و مشارکت عمومی بتوانند این سالن سرپوشیده نیز مانند سایر پروژه ها به اتمام برسانند.

تیم وحدت کوره از تیم های مطرح بخش اوز است که در ۲رشته فوتبال و فوتسال در مسابقات مختلف بخش و شهرستان شرکت می کند و از جمله تیم هایی است که در تمام رده های سنی بازیکن و تیم دارد و همواره دربخش اوز یکی از مقام های اول تا سوم مسابقات را به خود اختصاص می دهد. درآخرین مسابقات فوتسال جام رمضان بخش اوز این تیم به مقام قهرمانی بخش اوز نایل امده است.

تیم فوتبال استقلال نیز اخیرا درکوره فعال شده است و تمرینات منظمی را در رده های مختلف پشت سر می گذارد.

علاوه بر فوتبال ورزشکاران این روستا در ورزش های کوهنوردی و دومیدانی نیزفعال هستند. ابراهیم مختاری نایب رئیس شورای اسلامی روستا عضو تیم کوهنوردی مخابرات استان است و علی مختاری نیز در مسابقات دومیدانی استان شرکت می نماید.

تیم والیبال نیز به صورت فصلی در کوره تشکیل می شود و با روستاهای اطراف به رقابت می پردازد.

 

**پایگاه بسیج مقاومت محمد رسول الله

پس از پایگاه مقاومت بسیج امام خمینی اوز، پایگاه مقاومت بسیج محمد رسول الله کوره دومین پایگاهی است که با بیشترین اعضای فعال در بخش اوز مشغول به خدمت است. این پایگاه دارای ۱۲۷عضو فعال است که علاوه بر گشت زنی در روستا در مناسبت های ملی و مذهبی فعالیت چشمگیری  دارند و مسئولیت آن به عهده سهراب فتوحی از بسیجیان بومی کوره است.

**شورای حل اختلاف کوره

یکی از شوراهای فعال حل اختلاف روستایی، شورای حل اختلاف کوره است که آقایان: سید یوسف حسینی، نوازالله مختاری فردو عبیدالله کامرانی اعضای اصلی و محمد ناصر زنگنه عضو علی البدل آن می باشند. این شورا دعاوی روستاهای: کوره، هود، قلات، اسلام آباد و هیرم را حل و فصل می کند. این شورا ۱۲سال فعالیت دارد و تعامل مناسبی با دادگستری و دادستانی شهرستان دارند.

**آب روستا

آب روستا از چاه های روستا تامین می گردد و تحت نظر آبفای روستایی است. قسمت اعظم هزینه های حفر چاه، شبکه آب روستایی و منابع توسط خیر شیخ صدیق منصوری تامین گردیده است.

کوره دارای یک دستگاه آب شیرین کن با ظرفیت تصفیه ۷۵متر مکعب در شبانه روز است که آب را با قیمت ارزان در دسترس شهروندان کوره و سایر روستاهای متقاضی قرار می دهد. هزینه این دستگاه حدود ۷۰میلیون تومان بوده است که ۳۰میلیون توسط آبفای روستایی و ۴۰میلیون تومان توسط خیرین تامین شده است. از نکات برجسته دراین آب شیرین کن نصب دستگاه کارت خوان است که متقاضیان با خرید کارت به میزان مورد نیاز و مراجعه به کارت خوان نصب شده در آب شیرین، آب مورد نیاز خود را بدون لزوم حضور نگهبان می توانند تهیه نمایند.

در کنار دستگاه آب شیرین کن پارک محله ای با پیگیری مسئولین روستا و همت خیرین ساخته شده است که مورد استفاده اهالی روستا قرار می گیرد اما این پارک نیازمند منابع مالی برای اتمام است.

**برق کوره

کوره در زمینه برق نیز جز اولین ها بوده است. برق نیز در سال های دهه ۴۰شمسی با همت حاج عبدالله عبدالغنی استقرار می یابد که در اوایل روستای کوره شب ها برق داشته و در فصل تابستان نیز قبل از ظهر تا عصر برای سرمایش موتور برق ها روشن می شده است. پس از اتصال برق کوره به شبکه سراسری برق به مرور این موتور برق ها از تولید برق روستا خارج می شوند.

 

**شهرک کوره

در غرب روستای کوره شهرکی ساخته شده است که در فاز اول ۳۰۳قطعه زمین به جوانان ومتقاضیان کوره ای که متاهل بوده و وضعیت نظام وظیفه عمومی خود را مشخص نموده اند واگذار شده است. بنا به گزارش مسئولین روستا در ابتدای طرح هر قواره زمین ۵۰هزارتومان واگذارمی شده اما اکنون قیمت هر متر زمین به ۲۷هزار تومان رسیده است.

در فاز دوم نیز ۱۷۰زمین به متقاضیان واگذار شده است. ۲مسجد نیز مقرر شده در شهرک ساخته شود تا جمع مساجد کوره به ۱۰مسجد برسد.

 

**استقرار اکیپ اداره راه و شهرسازی در کوره

بنا به گفته منصوری رئیس شورای اسلامی کوره، اکیپ اداره راه وشهرسازی که از امکانات ادارات راه به صورت تجمیع استفاده می کنند، حدود ۳ماه است که در کوره مستقر هستند و نسبت به تعریض جاده های اوز به سمت گلار و اسلام آباد و غربی کوره و جاده کوره – هیرم اقدام می کنند. مسئولین و مردم کوره از این اقدامات زیر بنایی و اساسی اداره راه و شهرسازی مراتب تقدیر و تشکر خود را اعلام می داشتند.

**دارالرحمه

ساخت و تکمیل دارالرحمه کوره به مساحت ۶هکتار، به همت فرزندان حاج عبدالله عبدالغنی در دست اقدام است. تاکنون بالغ بر ۴۰۰میلیون تومان در فاز اول برای ساخت غسالخانه، وضوخانه و.... هزینه شده و سایر اقدامات نیز انجام خواهد شد تا به مراحل تکمیلی خود برسد.

**مطالبات مردم و مسئولین کوره

مردم کوره مانند سایر مردم منطقه از متانت و نجابت خاصی برخوردارند و تلاش می کنند با همیاری و همکاری یکدیگر به ویژه با بهره گیری ازهمت والای خیرین نیازهای روستا و منطقه را برآورده کنند. اما آب، گاز و جاده به عنوان نیاز اساسی منطقه و کوره مطرح است که باید با برنامه ای میان مدت و بلند مدت به آن پرداخت.

پارک همگانی در کوره از دیگر مطالبات است که زمین آن واگذار شده است. تکمیل سالن سرپوشیده ورزشگاه و شبانه روزی شدن مرکز بهداشتی درمانی نیز خواسته هایی است که مسئولین شورا و دهیاری بر آن تاکید داشتند.

رئیس  و سایر اعضای شورای اسلامی کوره و دهیار در پایان با تقدیر از کلیه خیرین و عذر خواهی از نام بردن از تک تک آنان به دلیل  احتمال ازقلم افتادن نام خیرین، همت والای خیرین و نفوذ کلام و همراهی امام جمعه و روحانیون در پیگیری امور اجتماعی و عمرانی را ستودند و مراتب تقدیر و تشکر مجدد خود را ازآنان اعلام داشتند.

وقتی با اعضای گروه اعزامی به کوره  اقدامات انجام شده در کوره، پروژ های در دست اجرا و برنامه های آتی را مرور می کردیم، کوره را روستایی در قامت یک شهر یافتیم که بی تردید پشتوانه این برنامه ها تفکری قوی و مبتنی بر همدلی و وحدت بود. در زمان خداحافظی یکی از مسئولین می گفت: کوره در مواردی مانند: مدرسه، درمانگاه، برق و....جزء اولین ها بوده و در وحدت و همدلی نیز جزء اولین هاست و اختلافی میان شوراهای قبلی و کنونی و دهیاران سابق و کنونی و......وجود ندارد.

احساس می شود وحدت مبتنی بر حفظ منافع عمومی می تواند رمز موفقیت و توسعه باشد. نظر شما چیست؟

- - , .

ستاره های اوز...
ما را در سایت ستاره های اوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی ewazstar بازدید : 1256 تاريخ : سه شنبه 22 دی 1394 ساعت: 19:36