نظرات چند تن از شهروندان اوز در باره فضای مجازی

ساخت وبلاگ

 

فضای مجازی= خانواده

با ورود وسایل و تکنولوژی های جدید به خانه ها والدین و فرزندان ساعت های متمادی در کنار یکدیگر می نشینند بدون آن که حرفی برای گفتن داشته باشند.
 دیگر کمتر خانواده هایی را می توان یافت که اعضای آن دور هم بنشینند و درباره موضوعات مختلف خانوادگی با هم گفتگو کنند و نظرات همدیگر را درباره موضوعات مختلف جویا شوند.
و همراه می شویم با اظهارنظرات دوستان درباره این موضوع: 
*شهروندی می گوید: سرها در گریبان است. گاهی یکی سرش را بالا می آورد و چیزی می گوید. همه دور یک میز نشسته اند اما چشمانشان دوخته شده به تلفن همراهشان.
*مینا– ف: شبکه های اجتماعی موجب شده پدر و مادر و فرزندان مدت زیادی از وقت شان را کنار هم اما دور از هم باشند. امروزه شکل رابطه ها نیز تغییر کرده و تلفن و پیامک چه نوشتاری و چه تصویری جایگزین دیدارها شده است خانواده ها دیگر این خلا را احساس نمی کنند که ساعتی مشترک را برای دور هم جمع شوند و با یکدیگر در خصوص مسایل مختلف گفت وگو کنند. 
*زیبا محسنی: متأسفانه خانواده‌های امروزی مشکلات زیادی دارند نسل آینده ما بچه‌هایی هستند که یا به دلیل توجه زیاد استقلال ندارند یا به دلیل بی‌توجهی مورد آسیب هستند.
*شهربانو منظریان مادر خانواده: اینترنت در افزایش شکاف نسل ها مؤثر است، زیرا فرزندان از طریق آن به اطلاعاتی دست پیدا می کنند که والدین فاقد آن هستند. پس در بعضی مواقع اینترنت بد نیست و می توان اطلاعات لازم را از آن دریافت کرد. 


*محمد ابراهیمی: این روزها با گسترش ارتباطات در فضای مجازی، روابط بین اعضای خانواده به سردی رفته دیگر والدین و فرزندان کمتر در فضاهای مشترک عاطفی و اطلاعاتی و تفریحی واقعی، خاطرات مشترکی را با هم تجربه می کنند. 
*دانشجو: در عصر انفجار اطلاعات هستیم وسایل ارتباط جمعی در گذشته کتاب و روزنامه ابزار انتقال بودند، امروزه افراد آخرین اخبار را از طریق گوشی تلفن همراه خود دریافت می کنند.
* راحله الماسی: اینترنت هم ابزار انتقال اطلاعات علمی و هم وسیله سرگرمی کودکان است. یکی از آثار و عواقب دسترسی به اینترنت، این است که مردم اوقات مفید خود را کمتر با خانواده و دوستان می گذرانند.
* الناز فتحی: گپ و گفت های خانوادگی هم در همین گروه های مجازی برقرار می شود. این شبکه های اجتماعی حتی گاهی جای دید و بازدیدهای هفتگی را هم پر می کنند. دیگر هر خانواده ای یک گروه در یکی از شبکه های اجتماعی دارد و از عکس ناهار و شام تا آخرین تغییرات دکوراسیون خانه را از این طریق به عرضه می گذارند.
*فوزیه غیاثپور: به عنوان مثال مرز فضای خانه و محل کار از بین می رود، خانه می تواند بدون هیچ تغییری تبدیل به بخشی از محل کار شود. بسیاری از کارمندان در خانه به کارشان ادامه می دهند از جمله باز کردن صندوق پست الکترونیکی یا به پایان رساندن کارهایی که در طول روز قادر به تکمیل آنها نبوده اند. به این ترتیب تماس و مراوده انسان ها با یکدیگر کاهش می یابد و روابط و مناسبات شخصی تحلیل می روند.
*آنا حسینی: از طریق اینترنت، افراد بدون تغییر مکان و پیمودن مسافت از نظر ارتباطی، در کنار دیگری قرار گیرند و در سمت مقابل می توانند در یک فضای فیزیکی قرار داشته باشند و با اطرافیان خود ارتباط برقرار نکنند. 
*امین صدیقی: تا چندسال پیش تلفن های همراه تنها برای در دسترس بودن دائمی بود. اما اکنون و توانایی سرگرم کردن صاحبش را از صبح تا هنگام خواب دارد و حتی گاهی خواب را از چشم دارنده اش می رباید.
*شکوفه منظریان: امروزه اینترنت در زندگی اجتماعی، جای دوستان و نزدیکان را گرفته و در حقیقت جایگزین روابط دوستانه و فامیلی شده است. افرادی که ساعت ها وقت خود را در سایت های اینترنتی می گذرانند بسیاری از ارزش های اجتماعی را زیر پا می نهند. اینترنت در زندگی باید یک حد متعادل داشته باشد. به قول معروف هر چه از حد بود کج بود. 
* فاطمه سمیعی:  در حال حاضر اینترنت ابزاری مناسب برای توسعه ی افکار و اندیشه های بشری محسوب می شود به شرط آن که در راه صحیح استفاده شود. افراد باید برای ورود به دنیای مجازی اطلاعات کافی در اختیار داشته باشند تا دچار مشکلات مالی و اجتماعی نشوند. اینترنت تا حدی که به زندگی آسیب نزند خوب است. می توان گفت که فضای مجازی خطرناک تر از دنیای واقعی است مخصوصا برای کودکانمان.
گزارشگران: حمیرا نامدار و مریم سمیعی

ستاره های اوز...
ما را در سایت ستاره های اوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جمشید رضایی ewazstar بازدید : 172 تاريخ : دوشنبه 25 دی 1396 ساعت: 2:05